Υπολογισμός δόσης

Shell

Shell

Στα πλαίσια της αντιπροσωπείας και υποστήριξης των μοντέλων της Ducati, η Fanmoto διαθέτει και προτείνει τα κορυφαία λιπαντικά της Shell.

Οι δύο market leader συμπορεύονται επί μακρών τόσο στους στίβους των αγώνων, όσο και στην εξέλιξη των κινητήρων παραγωγής. Οι αγώνες του MotoGP θέτουν σε δοκιμασία κάθε λεπτό τους κινητήρες των μοτοσυκλετών, καθώς και τα λιπαντικά τους. Η συμπόρευση της Shell με το εργοστάσιο του Borgo Panigale έχει εξασφαλίσει επιτυχίες και τίτλους στα MotoGP και World Superbikes, με κορυφαία επίδοση το πρωτάθλημα του Casey Stoner, πάνω στην Desmosedici 800 το 2007. Εδώ και χρόνια, οι αγωνιζόμενοι της Ducati ανοίγουν το γκάζι χωρίς φόβο, βέβαιοι για την αντοχή του κινητήρα τους, χάρις στην απόδοση των λιπαντικών της Shell. 

Στην καρδιά αυτής της συνεργασίας βρίσκεται το πάθος για την τεχνολογία και τις επιδόσεις κορυφής, με την Ducati να παρουσιάζει όλο και πιο εξελιγμένες και αξιόπιστες μοτοσυκλέτες δρόμου και την Shell ολοένα και πιο αξιόπιστα λιπαντικά, που εξασφαλίζουν μακροζωία και κορυφαία απόδοση του κινητήρα.  

www.youtube.com/watch

 
Shell Shell Shell Shell