Υπολογισμός δόσης

Motorex

Motorex

Στα πλαίσια της αντιπροσωπείας και υποστήριξης των μοτοσυκλετών της ΚΤΜ, η Fanmoto διαθέτει και προτείνει λιπαντικά Motorex.

Η ελβετική Motorex ιδρύθηκε το 1947 και με σταθερή ποιότητα και καινοτόμα προϊόντα είναι πολύ υψηλά στις προτιμήσεις του μοτοσυκλετιστικού κοινού, παγκοσμίως. Τα προϊόντα της Motorex είναι πιστοποιημένα με ISO 9001 και ISO 14001, που εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων της. Η έρευνα, η εξέλιξη και ο ποιοτικός έλεγχος των λιπαντικών της είναι εξαντλητικός με αποτέλεσμα να αποτελεί αποκλειστική επιλογή κορυφαίων κατασκευαστών όπως η KTM, η WP, η Twin Air αλλά και η Air Bus που πρόσφατα αποφάσισε να χρησιμοποιεί αποκλειστικά προϊόντα της Motorex στα εργοστάσια κατασκευής των αεροσκαφών της.

Τα προϊόντα της Motorex δοκιμάζονται εντατικά στις πλέον απαιτητικές συνθήκες, όπως στο αμερικάνικο πρωτάθλημα Supercross με την ομάδα της Rockstar Makita και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Motocross, όπου για χρόνια ήταν επιλογή του κορυφαίου Stefan Everts. Δουλεύοντας στα όρια και συλλέγοντας συνεχώς δεδομένα, οι μηχανικοί της Motorex εξελίσσουν συνεχώς τα προϊόντα της εταιρίας με στόχο τη μέγιστη ιπποδύναμη και την προστασία του κινητήρα.

 
Motorex Motorex Motorex Motorex