Υπολογισμός δόσης

Griso

Griso

Έγκριτος δημοσιογράφος του εξωτερικού χαρακτήρισε εύστοχα το Griso ως τέκνο του γάμου ενός Ducati Monster με ένα Harley Fat Boy. Πράγματι, η παρουσία του retro/muscle bike της Guzzi καταφέρνει να συνδυάσει Αμερικάνικα αισθητικά πρότυπα, με Ιταλικά δυναμικά χαρακτηριστικά και φινέτσα.

Κινείται από τον all time classic, αερόψυκτο V2 90 μοιρών της Guzzi με το στρόφαλο στον οριζόντιο άξονα, που σε αυτή την εκδοχή του αποδίδει περισσότερους από 100 ίππους, χάρις στις τετραβάλβιδες κεφαλές και τον επαναχαρτογραφημένο ψεκασμό. Η κίνηση μεταδίδεται με άξονα, που ταυτόχρονα παίζει το ρόλο μονόμπρατσου ψαλιδιού.

Χάρις στα κορυφαία περιφερειακά των Marzocchi (αναρτήσεις) και Brembo (τροχοί, φρένα) το Griso αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία για τα δυναμικά του χαρακτηριστικά. Ενώ δεν προορίζεται για sport οδήγηση, σε ορεινές διαδρομές με συνεχόμενες στροφές θα δείξει εύκολα το δρόμο στον ανταγωνισμό από Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία.

Επίσης, το Griso θα κερδίσει τον υποψήφιο αγοραστή με την χαρακτηριστική του παρουσία. Η εμφάνιση είναι ένα μοναδικό μίγμα κομψών λεπτομερειών και αγριάδας, ενώ το φινίρισμα και η προσοχή στη λεπτομέρεια εκθέτουν κατασκευές που κοστίζουν ακόμα και τα διπλά χρήματα. Πεδίο δράσης του Griso είναι οι χαλαρές βόλτες με ένα, ή δύο άτομα, υπό τις ομοβροντίες του V2 των 1200 κυβικών. Εκεί θα διακριθεί όσο ελάχιστες δίτροχες κατασκευές, γεμίζοντας τους επιβαίνοντες ενθουσιασμό και όσους στηθούν δίπλα του στο φανάρι, με ζήλια.

Τιμή 14100 ευρώ και 14450 ευρώ για την έκδοση S.e.

 
Griso Griso Griso Griso