Υπολογισμός δόσης

V MAX

V MAX

Μοντέλο 2009

9.000 χλμ     Τιμή 18.000 ευρώ (συζητήσιμη)  

Κινηματογραφικής σύλληψης Muscle Cruiser που κλοτσάει με δύναμη κάθε έννοια πολιτικώς ορθού. Όπως και ο θρυλικός προκάτοχος, το σύγχρονο V-Max είναι μια παράλογη, όσο και γοητευτική κατασκευή που κανείς δεν αγοράζει για την πρακτικότητα και την οικονομία καυσίμου, αλλά για να νιώθει σαν μικρό παιδί με ένα τεράστιο παιχνίδι.

"Η κυκλοφορία με το V Max είναι μια εμπειρία ζωής. Το μηχανάκι επαναπροσδιορίζει την έννοια 'ροπή' και επιταχύνει μανιωδώς, χτυπώντας το στήθος σου σαν πυγμάχος βαρέων βαρών". Αυτά έγραφε ο ειδικός τύπος κατά την παρουσίαση του V Max και πράγματι το άνοιγμα του γκαζιού με δευτέρα και 50 χλμ/ω θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε καβάλα σε βαλλιστικό βλήμα.

To V Max σοκάρει τόσο με το γκάζι, όσο και με την κινηματογραφική του παρουσία, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρόκειται για ανεγκέφαλο τραμπούκο των δρόμων. Το αλουμινένιο πλαίσιο καταφέρνει να χειρίζεται δεξιοτεχνικά την κτηνώδη ισχύ και παρά τη θηριώδη μάζα του συνόλου, η μοτοσυκλέτα συμπεριφέρεται αξιοπρεπέστατα. Φρένα και αναρτήσεις είναι υπεράνω κριτικής και έτσι ο τυχερός αναβάτης μπορεί πραγματικά να διασκεδάσει αφήνοντας τεράστιες γραμμές από καμένο ελαστικό στην άσφαλτο, ή γελοιοποιώντας κάθε αντίπαλο στο φανάρι.

Πρόκειται για πολύ ξεχωριστή μοτοσυκλετιστική παρουσία, σπάνια και ξεχωριστή καθώς και εγγυημένο Future Classic.

Το συγκεκριμένο V Max είναι σε κατάσταση βιτρίνας, με φαρδύτερη πίσω ζάντα, aftermarket λαιμούς εξατμίσεων και ελάχιστη χρήση από τον πρώτο του ιδιοκτήτη.

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ!

 
V MAX V MAX V MAX V MAX