Υπολογισμός δόσης

Brutale Dragster

Brutale Dragster

 

SOLD

 

 

Όνομα ταυτόσημο μοτοσυκλεστικής αίγλης και αγωνιστικής δόξας και παρουσία που ανταγωνίζεται την Charlize Theron στη διαφήμιση του Martini. Το MV Agusta Dragster είναι μια ειδική έκδοση του πολυαγαπημένου Brutale, με μοναδικό στόχο την ιδιαιτερότητα και το παιχνίδι. 

Υπάρχουν ταχύτερες, φτηνότερες και σαφώς πιο πρακτικές μοτοσυκλέτες. Όταν όμως μιλάμε για exotica και για καταστάσεις που κάνουν την καρδιά να χτυπήσει δυνατά, το Dragster έχει ελάχιστο ανταγωνισμό σε δύο τροχούς. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα Brutale 800, με διαφορετικό, κοντύτερο υποπλαίσιο και διαφορετικές χειρολαβές. Τα παραπάνω δημιουργούνε μια ακραία, όσο και απολαυστική θέση οδήγησης, όταν ο αναβάτης θελήσει να εξερευνήσει τα sport γονίδια του Dragster

Το γυμνό Agusta κινείται από την τελευταία εκδοχή του τρικυλινδρου εν σειρά που γνωρίσαμε στο Brutale 800, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά λειτουργίας. Η μέγιστη ισχύς είναι 125 πραγματικοί ίπποι, αυτό όμως που εντυπωσιάζει είναι η καθαρή και απροβλημάτιστη απόκριση του ψεκασμού, που βοηθάει τον αναβάτη να ευχαριστηθεί το μοτέρ ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες. Βεβαίως, χάρις στο τρικύλινδρο μηχανοστάσιο και τη γεωμετρία του πλαισίου, το Dragster αγαπάει τις σούζες όσο ελάχιστες μοτοσυκλέτες. 

Το πλαίσιο είναι πανάλαφρο και πανίσχυρο, ενώ τα ποιοτικά περιφερειακά με τα βαριά ονόματα των Marzocchi, Sachs (πλήρως ρυθμιζόμενες οι αναρτήσεις) και Brembo δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Πλούσιος είναι και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός, με διαφορετικές χαρτογραφήσεις του ψεκασμού (Rain – Normal – Sport), ABS, quick shifter, και ρυθμιζόμενο traction control, που εξασφαλίζουν διασκέδαση με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. 

Σε δρόμο και πίστα, το Dragster ξεκαθαρίζει με το καλημέρα τους σκοπούς του. Δεν είναι φιλικό και ήμερο, ιαπωνικό γυμνό, προορισμένο για commuting. Αντίθετα, είναι σκληρό και βάναυσο και απαιτεί από τον αναβάτη να το πιάσει σαν ταύρο από τα κέρατα. Σε ενθουσιώδεις λοιπόν βόλτες και με το γκάζι ανοιχτό, το Dragster αποδεικνύεται ελαφρύ, ευέλικτο, αλλά ταυτόχρονα σταθερό, μα πάνω από όλα εξαιρετικά διασκεδαστικό. 

Οι επιδόσεις και η συμπεριφορά είναι σημείο αναφοράς , όμως αυτό που πραγματικά κλέβει την παράσταση είναι το φινίρισμα και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Η βαφή και η ποιότητα κατεργασιών θα προβλημάτιζε ακόμα και Rolls Royce και αναμφίβολα, ο τυχερός ιδιοκτήτης θα χαμογελάει κάθε φορά που θα ανοίγει την πόρτα του γκαράζ του, ακόμα και μετά από δέκα χρόνια από την πρώτη του επαφή με το μηχανάκι. Κι αυτό είναι μια σπάνια ιδιότητα, ελάχιστων οχημάτων που δεν κοστολογείται. 

Το συγκεκριμένο Dragster είναι σαν καινούριο, σε απολύτως εργοστασιακή κατάσταση, αγορασμένο από την Fanmoto και συντηρημένο στο συνεργείο μας. Εξαιρετική τιμή, για μια σπάνια, εξωτική Ιταλίδα σε κατάσταση καλλιστείων.

 

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

 
Brutale Dragster Brutale Dragster Brutale Dragster Brutale Dragster