Υπολογισμός δόσης

V7 Cafe Racer

V7 Cafe Racer

 

SOLD

 

 

Μια από τις κορυφαίες retro παρουσίες, κατασκευασμένη από τους maitre του είδους. Από την αρχική του κιόλας εμφάνιση, το V7 έλαμψε σε μια πολύ επίκαιρη και ανταγωνιστική κατηγορία κατορθώνοντας να συνδυάζει κορυφαία αισθητική και έντονο συναίσθημα, με λογική και πρακτικότητα.  

Το V7 είναι ένα ρετρό, καθημερινό commuter με σύγχρονους τρόπους στο δρόμο. Στρίβει και φρενάρει όπως αρμόζει σε μοτοσυκλέτα του 2016, ελίσσεται μέσα στην πόλη και ποτέ, μα ποτέ δεν είναι βαρετό. Κινούμενο, ή παρκαρισμένο.   

To παλιομοδήτικο αρέσει και πουλάει πολύ, συνεπώς οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών θυσιάζουν πρακτικότητα και επιδόσεις για χάρη του στυλ και του φαίνεσθαι. Η συνταγή της επιτυχίας για το V7 ήταν ότι κάτω από την υπέροχη εμφάνιση και την προσοχή στη λεπτομέρεια κρύβεται μια ικανή commuter, ευέλικτη και ελαφριά, προορισμένη να κυκλοφορήσει μέσα στην πόλη μαγνητίζοντας τα βλέμματα.  

Το μοτέρ των 744cc, απόδοσης 48 ίππων είναι γεμάτο χαρακτήρα και ταιριάζει γάντι στη φιλοσοφία κατασκευής. Ο δικύλινδρος με τον στρόφαλο στον οριζόντιο άξονα δε βάζει φωτιά στην άσφαλτο, όμως κινεί το V7 σβέλτα, με ελάχιστες απαιτήσεις σε καύσιμο και συντήρηση. Τα περιφερειακά είναι σύγχρονα και σε συνδυασμό με τις μικρές διαστάσεις και τη χαμηλή μάζα (182 κιλά) κάνουν το V7 ένα ασφαλές παιχνίδι, που θα κινηθεί ταχύτατα μέσα στην πόλη, θα φρενάρει με ασφάλεια και δε χλωμιάσει όταν αρχίσουν οι στροφές.  

Η ρετρό συνταγή της Guzzi εκτελέστηκε μαεστρικά από τον σεφ, δίνοντας μια υπέροχη μοτοσυκλέτα, πολύ ανώτερη από ένα απλό άθροισμα μηχανικών μερών. Ειδικότερα, σε ότι αφορά το φινίρισμα και την προσοχή στη λεπτομέρεια – μέγιστης σημασίας στην κατηγορία – οι Ιταλοί έχουν δώσει ρέστα. Η βαφή είναι άριστη και με παχύ στρώμα, τα χρώμια είναι απαστράπτοντα, ενώ λεπτομέρειες όπως τα όργανα της Veglia Borletti δείχνουν ότι οι σχεδιαστές του Mandello del Lario πραγματικά ευχαριστήθηκαν τη δουλειά τους.  

Το συγκεκριμένο – ΑΡΙΣΤΟ – V7 είναι έκδοσης Café Racer, με άπειρες λεπτομέρειες να το διαφοροποιούνε από το απλό μοντέλο. Προέρχεται από έναν ιδιοκτήτη, με πραγματικά ελάχιστα χιλιόμετρα, βιβλίο service, ισχύουσα εργοστασιακή εγγύηση και εξοπλισμό που περιλαμβάνει: 

-          Χρωμιομένες λεπτομέρειες (ρεζερβουάρ, καθρέφτες κ.α.).

-          Μασκάκι.

-          Custom, μονή, δερμάτινη σέλα.

-          Καθρέφτες στις άκρες των clip-on.

-          Εξατμίσεις Arrow, εγκέφαλο και ανοιχτό φίλτρο αέρα (ισχύς πάνω από 55 ίππους).  

Το μηχανάκι είναι σε κατάσταση καλλιστείων και λαχταράει για καλοκαιρινή βόλτα, με το νέο, τυχερό του ιδιοκτήτη.  

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

 
V7 Cafe Racer V7 Cafe Racer V7 Cafe Racer V7 Cafe Racer