Υπολογισμός δόσης

Versys 1000 ABS

Versys 1000 ABS

Μοντέλο 2015

3800 χλμ!!!

Τιμή 12000 ευρώ (Συζητήσιμη)

Εξαιρετικά ολοκληρωμένο On/ Off πακέτο σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή. Το νέο Versys 1000 ταράζει τα νερά στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία της αγοράς με όπλα του τη χρηστικότητα, το φοβερό value for money και τον μοναδικό τετρακύλινδρο κινητήρα στην κατηγορία.

Το ριζικά ανανεωμένο τουριστικό On/ Off της Kawasaki προσφέρει μεγάλους χώρους για δύο, άριστη κάλυψη από τον καιρό, ποιότητα κατασκευής που λάμπει από άκρη σε άκρη και σύγχρονη αιχμηρή εμφάνιση. Σημείο αναφοράς είναι φυσικά ο τετρακύλινδρος των 1043cc, απόδοσης 118 ίππων. Όπως κάθε τετρακύλινδρος από το Akashi,  έτσι κι αυτός του Versys εντυπωσιάζει με τη δύναμη και την ευστροφία του, στέλνοντας με ευκολία τον μπροστικό τροχό στον αέρα και παρατάσσοντας ένα πραγματικά δυναμικό σύνολο που εκθέτει τον μάλλον μαλθακό, ιαπωνικό ανταγωνισμό, θυμίζοντας ευρωπαϊκές κατασκευές με το χαρακτήρα του.

Ακολουθώντας το ρεύμα των καιρών, η Kawasaki προσφέρει traction control τριών σταδίων, καθώς και επιλογές για διαφορετική χαρτογράφηση του ψεκασμού. Τα περιφερειακά στέκονται στις απαιτήσεις, ενώ σα γνήσια ιαπωνική μοτοσυκλέτα θα βολέψει μεγάλο εύρος αναβατών, για πολλές διαφορετικές χρήσεις. Η αξιοπιστία είναι χιλιοδοκιμασμένη, η κατασκευή δείχνει ότι θα αντέξει για πολλά χρόνια σκληρής χρήσης, ενώ ο εξοπλισμός είναι πλούσιος ακόμα και στη βασική έκδοση.

Το συγκεκριμένο Versys 1000 είναι σαν καινούριο, με εργοστασιακή εγγύηση και ελάχιστα δουλεμένο. Είναι αγορασμένο το 2015 από την Fanmoto, συντηρημένο στο συνεργείο μας και διαθέτει εργοστασιακά accessories της Kawasaki όπως top case, μανιτάρια και χούφτες. Στα χρήματα ενός GS με δεκάδες, χιλιάδες χιλιόμετρα, αγοράζετε μια ολοκληρωμένη, ώριμη και αξιόπιστη, ιαπωνική On-Off σε εξαιρετική κατάσταση, με ελάχιστα χιλιόμετρα. Η επιλογή είναι δική σας.

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

 
Versys 1000 ABS Versys 1000 ABS Versys 1000 ABS Versys 1000 ABS