Υπολογισμός δόσης

Προφίλ

Η Fanmotorcycles ξεκίνησε το 1985, αρχικά σαν επιχείρηση συντήρησης και βελτίωσης μοτοσυκλετών δρόμου και προετοιμασίας αγωνιστικών, που διακρίθηκαν στις ελληνικές πίστες. 

Το 1995 η εταιρία επεκτείνεται στον τομέα της εμπορίας μοτοσυκλετών και αξεσουάρ, στον οποίο διακρίνεται μέχρι και σήμερα έχοντας χτίσει ένα πολυπληθές και πιστό πελατολόγιο.
 
Με εμπειρία τριών δεκαετιών στο χώρο, η Fanmoto λειτουργεί ως multibrand αντιπροσωπία καινούριων και pre–owned μοτοσυκλετών σε άριστη κατάσταση, κάθε προέλευσης και κατηγορίας. Η εταιρία ειδικεύεται στην εμπορία και υποστήριξη των ευρωπαϊκών εταιριών Ducati, KTM, MV Agusta, BMW, Triumph, Aprilia, Bimota με εξίσου δυναμική παρουσία και στις ιαπωνικές μοτοσυκλέτες των Honda, Yamaha, Suzuki και Kawasaki και εντυπωσιακή εμπειρία στα αμερικάνικα μοντέλα των Harley – Davidson και Buell.
 
O Φάνης Στρωματιάς και οι συνεργάτες του μπορούν χωρίς υπερβολή και διάθεση περιαυτολογίας να χαρακτηριστούν ως sales experts. Με τη βοήθεια της ομάδας του Fanmoto θα βρείτε τη μοτοσυκλέτα που πραγματικά ταιριάζει στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και θα την ανταλλάξετε με την προηγούμενή σας μοτοσυκλέτα, με τους πλέον ευνοϊκούς όρους της αγοράς.
 
Ταυτόχρονα, το έμπειρο και βαθιά καταρτισμένο προσωπικό του συνεργείου είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις μεγαλύτερες μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές προκλήσεις. Με τεράστια εμπειρία σε μοτοσυκλέτες κάθε τύπου και προέλευσης, οι μηχανικοί της Fanmoto θα προσέξουν την καλή σας σαν κόρη οφθαλμού και θα εξασφαλίσουν ότι η συμβίωση μαζί της θα είναι αγχολυτική και απροβλημάτιστη.
 
Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται σε τιμές λιανικής και χονδρικής (για εμπόρους) με τα πιο ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα της αγοράς. Ταυτόχρονα, υπάρχει μεγάλο στοκ αξεσουάρ και ανταλλακτικών, ακόμα και για εξαιρετικά σπάνιες και εξωτικές μοτοσυκλέτες. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με την ACS Courier.
 
Σε πείσμα των καιρών, όπου όλοι βρωντοφωνάζουν ότι το μοτοσυκλετιστικό παιχνίδι τελείωσε και πως οι αναβάτες πρέπει να αρκεστούν σε μικρά μηχανάκια καθημερινής χρήσης και μικρών απαιτήσεων σε καύσιμων, η Fanmoto επιμένει στην προώθηση, πώληση και υποστήριξη ευρωπαϊκών μοτοσυκλετών κύρους και υψηλών επιδόσεων, στηρίζοντας τους αναβάτες που λαχταρούν να ονειρεύονται και να γεμίζουν συναισθήματα όταν οδηγούνε. Η μοτοσυκλέτα είναι πάντοτε ένα φτηνό και πρακτικό μέσο μετακίνησης, κυρίως όμως είναι πάθος, περιπέτεια, ήχος και γκάζι και έτσι θέλουμε να την αντιλαμβανόμαστε, όσα χρόνια κι αν περάσουν.
 
Η ομάδα της Fanmoto σας περιμένει στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 8 στην Ηλιούπολη, σε ένα χώρο αφιερωμένο στους δύο τροχούς, με πολλά εξωτικά και vintage εκθέματα, καλό καφέ και ατελείωτη διάθεση για μοτοσυκλετιστική κουβέντα.