Υπολογισμός δόσης

Ducati Multistrada 1200 DVT Enduro

 

To Ducati Multistrada 1200 DVT συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του, με σημαντικά νούμερα πωλήσεων παγκοσμίως. Οι Ιταλοί όμως δεν επαναπαύονται, αντίθετα καταδιώκουν λυσσαλέα τον ανταγωνισμό, με στοχευμένες κινήσεις.

Η μεγάλη επιτυχία του BMW R 1200GS Adventure και των ΚΤΜ 1190 Adventure και 1290 Super Adventure, ενέπνευσαν την Ducati για την εξέλιξη και τελικά για την παρουσίαση του Multistrada Enduro.

Ο προσανατολισμός είναι ξεκάθαρα χωμάτινος, με μικρές αλλά στοχευμένες κινήσεις που θα βοηθήσουν το Multistrada να λασπωθεί με ασφάλεια, αλλά και διασκεδαστικά. Οι διαφοροποιήσεις από το Multistrada DVT είναι:

-          Τροχοί 19 και 17 ιντσών, με ζάντες και ακτίνες και  ελαστικά Pirelli Scorpion Trail (εναλλακτικά υπάρχει και η επιλογή για Pirelli Scorpion Rally).

-          Ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις DSS (Ducati Skyhook Suspension) με αυξημένες διαδρομές, στα 200mm και απόσταση από το έδαφος, αυξημένη κατά 31mm.

-          Αυξημένο μεταξόνιο και γωνία κάστερ στις 25 μοίρες (από 24).

-          Διαφοροποιημένη θέση οδήγησης για καλύτερο έλεγχο στο χώμα, με ψηλότερο τιμόνι.

-          Πιο λεπτή σέλα, με ύψος στα 850mm (υπάρχουν προαιρετικές επιλογές στα 870 και 890mm).

-          Μεγαλύτερο μπροστινό φτερό, για καλύτερη κάλυψη από χώμα, νερό, λάσπη.

-          Συμβατικό, δίμπρατσο ψαλίδι, αντί για το μονόμπρατσο του απλού Multi, με στόχο την αυξημένη αντοχή σε σκληρή, χωμάτινη χρήση.

-          Σύστημα Vehicle Hold Control, που ακινητοποιεί τη μοτοσυκλέτα σε διαδρομές με μεγάλες κλίσης και επιτρέπει ομαλές εκκινήσεις.

-          Ρεζερβουάρ 30 λίτρων που χαρίζει εξαιρετική αυτονομία.

Ο κινητήρας DVT με τους 160 ίππους και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά λειτουργίας μεταφέρεται αυτούσιος, όπως και το πλουσιότητατο πακέτο ηλεκτρονικού εξοπλισμού με DTC (Traction Control, ρυθμιζόμενο σε οκτώ επίπεδα), Wheelie Control DWC, cornering ABS, φώτα με διαφοροποίηση δέσμης κατά το στρίψιμο, και τέσσερις διαφορετικές επιλογές χαρτογράφησης του ψεκασμού. Στο Enduro Mode, η ισχύς περιορίζεται στους 100 ίππους, η ανάρτηση ρυθμίζεται για λειτουργία σε ανώμαλο έδαφος, το DWC απενεργοποίεται, ενώ το ABS επεμβαίνει μονάχα στον μπροστινό τροχό.

Στον extra εξοπλισμό υπάρχει αλουμινένιο τριβάλιτσο, μεγάλης χωρητικότητας που μπορεί να μεταφέρει την οικοσκευή ενός ζευγαριού μέχρι την άκρη του κόσμου.

Η έκδοση Enduro ολοκληρώνει εξαιρετικά την γκάμα του Multistrada και αναμένεται να κερδίσει το χώρο της πλάι στον καταξιωμένο, ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Σύντομα στην Fanmoto. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες στο 210 9955451.

 

Περισσότερα Νέα

-
KTM 1290 SUPER DUKE GT ADV - KTM 1290 SUPER DUKE GT ADV
Ένας μήνας με το νέο Ducati Scrambler Icon - Ένας μήνας με το νέο Ducati Scrambler Icon
-
KTM Super Duke 1290GT: Adrenaline Express - KTM Super Duke 1290GT: Adrenaline Express
Προσφορες Fanmoto - KTM 2016! - Προσφορες Fanmoto - KTM 2016!
Ducati Multistrada 1200 DVT Pikes Peak - Ducati Multistrada 1200 DVT Pikes Peak
Pre-Owned Multistrada 1200 στην Fanmoto - Pre-Owned Multistrada 1200 στην Fanmoto
ON - OFF στην Βόρεια Πελοπόννησο - ON - OFF στην Βόρεια Πελοπόννησο
-
- Νέο Ducati Scrambler. Ετοιμοπαράδοτο στην Fanmoto!!!