Υπολογισμός δόσης

DELIRIO

DELIRIO

 

SOLD

 

Σπάνιο, χειροποίητο Streetfighter από τους maitre του είδους. 


Η Bimota Delirio είναι μια εξωτική γυμνή μοτοσυκλέτα, δια χειρός Sergio Robbiano, που διεγείρει όλες τις αισθήσεις με την παρουσία και τις ικανότητές της. Κινείται από τον δοκιμασμένο και αξιόπιστο, αερόψυκτο L2 της Ducati, όπως τον γνωρίσαμε στο Hypermotard 1100. Το αειθαλές μοτέρ ταιριάζει γάντι με το χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας, ενώ σίγουρα ακούγοντας τους κανονιοβολισμούς των δύο - κάτω από τη σέλα - εξατμίσεων, οι μηχανικοί του Borgo Panigale σίγουρα θα ζήλεψαν τη δουλειά των συναδέλφων τους, από το Rimini.

Στα περιφερειακά, το "ότι πληρώνει παίρνεις" αποθεώνεται: Μπροστά έχουμε τερατώδες, πλήρως ρυθμιζόμενο Marzocchi 50mm, πίσω αμορτισέρ της Extreme Tech, ενώ στα φρένα συντάμε πανίσχυρα, ακτινικά monoblock Brembo που εντυπωσιάζουν ακόμα και σήμερα με τις επιδόσεις τους.

Στο δρόμο, το Delirio είναι πραγματικό παιχνίδι, χάρις στο συνδυασμό ελάχιστου βάρους (170 στεγνά κιλά!), γρήγορης γεωμετρίας και στιβαρού πλαισίου. Σε κλειστές διαδρομές, με συνεχόμενες στροφές, αλλά και στην πίστα το Streetfighter της Bimota θα σημειώσει πραγματικά κορυφαίες επιδόσεις, χωρίς να μένει πίσω από τον σύγχρονο ανταγωνισμό.

Η ουσία όμως του Bimota Delirio είναι η ποιότητα κατασκευής και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Από τις φαλτσοκομμένες τιμονόπλακες, μέχρι τα μικρά χωροδικτυώμα που στηρίζουν τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη, η μοτοσυκλέτα φωνάζει με περιφάνεια την ιταλική της καταγωγή, τη στοργή και φροντίδα με την οποία ήρθε στη ζωή και τη διαχρονικότητά της πέρα από μόδες και διακυμάνσεις της αγοράς.

Ο κόσμος θα ήταν πολύ βαρετός χωρίς μοτοσυκλέτες σαν την DB6 Delirio και η αίσθηση ευχαρίστησης που δίνει στον ιδιοκτήτη, αλλά και σα θέα στο δρόμο είναι ανεκτίμητης αξίας. Η Fanmoto - παραδοσιακά ενθουσιώδης για τέτοιες κατασκευές - εγγυάται όχι μόνο την ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση και λειτουργία της συγκεκριμένες μοτοσυκλέτας, αλλά και τη δυνατότητα service και διαθεσιμότητας ανταλλακτικών.

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και επωφεληθείτε από τις προσφορές, τις κληρώσεις και τους διαγωνισμούς μας.
https://www.facebook.com/pages/wwwfanmotogr/286988304061?fref=ts

 
DELIRIO DELIRIO DELIRIO DELIRIO