Υπολογισμός δόσης

Κράνη Shoei

Κράνη Shoei

Η Fanmoto, στα πλαίσια της συνεργασίας της με την εταιρία Τζωρτζόπουλος, διαθέτει τα εξαιρετικά, ιαπωνικά κράνη της Shoei. Κράνη που προτιμήθηκαν από τους καλύτερους αναβάτες παγκοσμίως, όπως οι Wayne Rainey, Eddie Lawson, Wayne Gardner και πλεόν πρόσφατα το νέο αστέρι του MotoGP, ο Marc Marquez, αλλά και από εκατομμύρια καθημερινούς αναβάτες, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εν έτει 2013, στην αγορά διατίθεται εξαιρετικά κράνη. Αθόρυβα, πολύ ελαφριά, με ευρύ οπτικό πεδίο και κυρίως, ιδιαιτέρως ασφαλή. Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα κράνη της Shoei να ξεχωρίζουν και να βρίσκονται συνεχώς στην κορυφή της προτίμησης του κοινού;

Κάθε κράνος Shoei κατασκευάζεται από σύνθετα, πολυμερή υλικά, ενισχυμένα με ίνες. Η ιαπωνική εταιρία ακολουθεί μια διαδικασία κατασκευής σε πολλά στάδια, χρονοβόρα και δαπανηρή, με στόχο ένα τελικό προϊόν εξαιρετικά άκαμπτο και ελαφρύ. Το κέλυφος είναι διπλής στρώσης, με εξωτερικό και εσωτερικό μέρος, καθένα εκ των οποίων παίζει ενεργό ρόλο στην προστασία του αναβάτη. Επίσης, η διπλή στρώση υλικού βοηθάει τα μέγιστα στη σχεδίαση ενός εξαιρετικού συστήματος αεραγωγών. 

Μιλώντας για αεραγωγούς, ο εξαερισμός και η αεροδυναμική των κρανών Shoei αποτελεί σημείο αναφοράς, ανεξαρτήτως κατηγορίας και κόστους. Η ιαπωνική εταιρία διεξάγει τις δικές της, τακτικές μελέτες σε αεροσήραγγα, με σκοπό τη σχεδίαση κρανών άνετων, σταθερών, με ελάχιστες αντιστάσεις στην αεροδυναμική τριβή και ανεμπόδιστη διέλευση του αέρα. Οι αεραγωγοί είναι ενσωματωμένοι στο κέλυφος του κράνους και όχι επιπρόσθετοι όπως συμβαίνει σε πολλά, ακριβά μοντέλα του ανταγωνισμού. Αυτό σημαίνει κράνη πιο ελαφριά, πιο αθόρυβα και λιγότερο επιρρεπή σε σπασίματα λόγω πτώσεων όταν δεν είναι φορεμένα.  

Τα κράνη της Shoei είναι η επιλογή του συνειδητοποιημένου αναβάτη, ο οποίος εμπιστεύεται παράδοση και τεχνογνωσία εξήντα και πλέον ετών, που γεννήθηκε στις πιο απαιτητικές συνθήκες μέσα στους αγώνες και συνεχίζει να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς μέχρι σήμερα.

 

 

 
Κράνη Shoei Κράνη Shoei Κράνη Shoei Κράνη Shoei