Υπολογισμός δόσης

V7 II

V7 II

Μια από τις κορυφαίες παρουσίες της retro κατηγορίας, κατασκευασμένη από τους maitre του είδους. Από την αρχική του κιόλας εμφάνιση, το V7 έλαμψε σε μια πολύ επίκαιρη και ανταγωνιστική κατηγορία κατορθώνοντας να συνδυάζει κορυφαία αισθητική και έντονο συναίσθημα, με λογική και πρακτικότητα.  

Το V7 είναι ένα ρετρό, καθημερινό commuter με σύγχρονους τρόπους στο δρόμο. Στρίβει και φρενάρει όπως αρμόζει σε μοτοσυκλέτα του 2016, ελίσσεται μέσα στην πόλη και ποτέ, μα ποτέ δεν είναι βαρετό. Κινούμενο, ή παρκαρισμένο.  

Η έκδοση V7 II Stone του 2016 δε φέρνει επανάσταση, όμως με στοχευμένες αλλαγές στα σημεία οι Ιταλοί κατόρθωσαν να βελτιώσουν ένα ήδη εξαιρετικό πακέτο. Το αερόψυκτο V2 μοτέρ, με το στρόφαλο στο διαμήκη άξονα διαθέτει πλέον κιβώτιο έξι σχέσεων, με εμφανή οφέλη. Οι 50 ίπποι είναι πολύ πιο εκμεταλλεύσιμοι,ενώ στον αυτοκινητόδρομο η μία επιπλέον σχέση θα κάνει το V7 πολύ πιο άνετο και ήσυχο.  

Ταυτόχρονα, το μοτέρ έχει τοποθετηθεί λίγο πιο μπροστά, χαμηλώνοντας το κέντρο βάρους και δημιουργώντας χώρο για τα πόδια των ψηλότερων αναβατών. Κατά τα άλλα, η θέση οδήγησης παραμένει σχετικά όρθια και ιδιαίτερα άνετη, τα χειριστήρια είναι μαλακά και με σωστό βάρος, ενώ στα 189 κιλά, η μοτοσυκλέτα δίνει εξαιρετικά ανάλαφρη και ευέλικτη αίσθηση.  

Μια ακόμα υπέρβαση για το 2016 είναι η τοποθέτηση standard ABS και traction control. Οι ρομαντικοί θα δυσανασχετήσουν με την τοποθέτηση ηλεκτρονικών του…διαβόλου σε μια ρετρό Guzzi, όμως αν σκεφτούμε ότι το V7 θα περάσει την περισσότερη ζωή του σε αστικά κέντρα, με δρόμους γεμάτους κακοτεχνίες και γλιστερή άσφαλτο, το ψηφιακό πέπλο ασφαλείας είναι καλοδεχούμενο.  

Η ουσία όμως του V7 παραμένει ότι πίσω από την υπέροχη εμφάνιση κρύβεται ένα πραγματικά ικανό εργαλείο, με μικρό κόστος χρήσης και συντήρησης και εγγυημένη την προσοχή των περαστικών. Ελάχιστες μοτοσυκλέτες μπορούνε να ανταγωνιστούνε το V7 σε αισθητική παράδοση, αλλά και πραγματική μοτοσυκλετιστική αξία. Η Guzzi λοιπόν με στοχευμένες αλλαγές βελτίωσε το ήδη πρωταγωνιστικό ρετρό της και δικαίως αναμένει να συνεχίσει τη λαμπρή εμπορική πορεία του. 

Κατόπιν παραγγελίας, διατίθενται οι εκδόσεις Stone, Racer και η πλούσια Special, όπως και ολόκληρη η γκάμα της Moto Guzzi για το 2016. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9955451.

 

 
V7 II V7 II V7 II V7 II