Υπολογισμός δόσης

California

California

Κορυφαία πρόταση στην κατηγορία Custom/Dragbikes.

Η Moto Guzzi συνεχίζει μια παράδοση 40 ετών, παρουσιάζοντας την τελευταία έκδοση της σειράς California. Η εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα κινείται από τον ολοκαίνουριο V2 90 μοιρών με το στρόφαλο στον οριζόντιο άξονα. Ο κυβισμός έχει σκαρφαλώσει στα 1400cc, η ισχύς ξεπερνάει τους 100 ίππους εκείνο όμως που εντυπωσιάζει είναι η μέγιστη ροπή των 125Nm που αποδίδεται στις μόλις 2750 σ.α.λ. Ανοίξτε από στάση το γκάζι για τρία δευτερόλεπτα και η California είναι έτοιμη να σας ξεριζώσει τα χέρια, δικαιώνοντας το χαρακτηρισμό Dragbike.

Ταυτόχρονα, αν και ρετρό σαν παρουσία,η California είναι φορτωμένη με αρκετά, σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα: Υπάρχει ηλεκτρονικό γκάζι (ride by wire), traction control, ABS και τρεις διαφορετικοί χάρτες ψεκασμού, Tursimo, Veloce και Pioggia.

Παρότι μακριά, ογκώδης και με μεγάλη αδράνεια, η California στρίβει χωρίς να τρομάζει τον αναβάτη της και φρενάρει εξαρετικά χάρις στις τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo και το εξαιρετικό σε λειτουργία ABS. Αυτό όμως που κλέβει την παράσταση είναι η παρουσία της στο δρόμο και η ευχαρίστηση που δίνει κάθε βόλτα πάνω της. Ο αναβάτης νιώθει από την πρώτη στιγμή ότι οδηγεί μια μεγάλη, αντρική μοτοσυκλέτα με ώριμη συμπεριφορά, την εργονομία που αρμόζει στην κατηγορία και εκπληκτικό φινίρισμα και βαφή.

Οι οπαδοί των custom που δε συμπαθούνε την Αμερικάνικη υπερβολή, θα ερωτευτούνε την California, η οποία μάλιστα έχει προσγειωμένη τιμολόγηση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Τιμή 17770 ευρώ για την έκδοση Custom και 19700 για την έκδοση Touring.

 

 
California California California California