Υπολογισμός δόσης

BSA M20 500SV Army

BSA M20 500SV Army

Μοντέλο 1936

1750 χλμ

Ρωτήστε Τιμή

Μοναδική, κλασική μοτοσυκλέτα σε σπάνια κατάσταση.

Η BSA M20 500SV υπήρξε μια από τις πλέον δημοφιλείς και πιστές μοτοσυκλέτες του Βρετανικού Στρατού, υπηρετώντας σε κάθε μέτωπο κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Μ20 είχε αρχικά απορριφθεί από το Γενικό Επιτελείου Στρατού, λόγω υπερβολικής φθοράς του πιστονιού, για χρήση μικρότερη από 10.000 μίλια.

Ο επανασχεδιασμός του κυλίνδρου και του εμβόλου, εξασφάλισαν στην BSA - που εκείνη την εποχή ήταν ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσυκλετών στην Αγγλία και βασικός προμηθευτής του στρατού - τη σύναψη των συμβολαίων και η Μ20 παρήχθη για μιλιταριστική χρήση σε 126.000 αντίτυπα.

Η σχεδίαση και η κατασκευή της δε διέθετε κάτι τεχνολογικά προηγμένο, ενός ο ειδικός τύπος της εποχής άσκησε σκληρή κριτική στις μέτριες επιδόσεις και τη μικρή απόσταση από το έδαφος. Παρόλα αυτά, η Μ20 αγαπήθηκε όσο ελάχιστες μοτοσυκλέτες από τους αναβάτες - οπλίτες στο μέτωπο χάρις στην αξιοπιστία της και την ευκολία συντήρησης.

Αρκετές από αυτές τις μοτοσυκλέτες έφτασαν στην Ελλάδα τη δεκαετία του '40, ελάχιστες όμως σώζονται μέχρι τις μέρες μας.

Το συγκεκριμένο Μ20 είναι σε κατάσταση καλλιστείων, πλήρως ανακατασκευασμένο και έτοιμο για κυκλοφορία, ή τοποθέτηση στο σαλόνι του επόμενου, τυχερού ιδιοκτήτη του. Προέρχεται από πολύ σοβαρό συλλέκτη, ο οποίος επιθυμεί την εύρεση ενός εξίσου στοργικού σπιτιού για την καλή του.

Η μοτοσυκλέτα είναι σε απολύτως λειτουργική κατάσταση και η εμφανισιακή της αρτιότητα θα εκτιμηθεί μονάχα από κοντά. Προς πώληση - σε εξαιρετική επίσης κατάσταση - διατίθεται και το ιδιαίτερα σπάνιο side car.

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ!!!

 
BSA M20 500SV Army BSA M20 500SV Army BSA M20 500SV Army BSA M20 500SV Army