Υπολογισμός δόσης

ENFIELD Bullet 500

ENFIELD Bullet 500

Μοντέλο 1998

30.800 χλμ

Τιμή 3000 ευρώ (συζητήσιμη)

Πανέμορφη, retro κατασκευή για ρομαντικούς νοσταλγούς του παρελθόντος.

Εδώ και χρόνια, η Enfield με έδρα την Ινδία κατασκευάζει μοτοσυκλέτες με κλασική εμφάνιση, που μοιάζουν σα να ξέφυγαν από τα '50s καβαλώντας χρονομηχανή.

Η Bullet 500 είναι το χαρακτηριστικότερο μοντέλο της γκάμας και σκοπό έχει να ομορφύνει τις καθημερινές μετακινήσεις του ιδιοκτήτη της, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και το κεφαλογύρισμα των περαστικών.

Ο κινητήρας είναι αερόψυκτος, απλός στη συντήρηση και με ήχο που ζηλέυουν πολύ πιο ακριβές μοτοσυκλέτες, αντίστοιχης φιλοσοφίας. Το σύνολο πλαισίου φρένων/φρένων/αναρτήσεων παρότι ανήκει τεχνολογικά στο σκοτεινό κι αραχνιασμένο παρελθόν των δύο τροχών ανταποκρίνεται σχεδόν πάντα στις (λογικές) απαιτήσεις του χρήστη.

Η ουσία όμως της Bullet δεν είναι ούτε το ξύσιμο των μαρσπιέ με τρελλές κλίσεις, ούτε και οι αγωνιστικές επιδόσεις. Πρόκειται για ένα πανέμορφο δίτροχο που φαντάζει να έχει δραπετεύσει από ασπρόμαυρο κόμικ. Ένα αντικείμενο πρακτικής πόζας, με ατελείωτες δυνατότητες customizing και ελάχιστες απαιτήσεις σε κόστος αγοράς και συντήρησης. Όποιος λοιπόν επενδύσει εδώ, με γνώμονα το λόγο κόστους/ομορφιάς είναι σίγουρο ότι δε θα απογοητευτεί.

Η συγκεκριμένη Bullet είναι σε κατάσταση καλλιστείων, λειτουργεί εξαιρετικά, προέρχεται από γενικό service και φοράει καινούρια ελαστικά.

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 
ENFIELD Bullet 500 ENFIELD Bullet 500 ENFIELD Bullet 500 ENFIELD Bullet 500