Υπολογισμός δόσης

INDIAN CHIEF ROADMASTER

INDIAN CHIEF ROADMASTER

 NOT FOR SALE 

 

 

 

Βγαλμένη από τα πιο απόκρυφα, αμερικάνικα όνειρα, η Indian Chief Roadmaster απευθύνεται σε όσους θεωρούνε ένα Harley Fat Boy πολύ συνηθισμένο. 

Στο σκληρό παιχνίδι των μεγάλων, custom μοτοσυκλετών λίγοι κατασκευαστές μπορούνε να ανταγωνιστούνε την ιστορία και την παράδοση που συνοδεύουν το όνομα Indian. Η εταιρία ξεκίνησε το 1901, πήρε κεφάλια στο Isle of Man TT του 1911 και έφτασε να γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μοτοσυκλετών της εποχής της. Οι οικονομικές δυσκολίες και ο ανταγωνισμός έπνιξαν την Indian μετά το '50 και τελικά το ιστορικό όνομα κατάφερε να αναβιώσει το 1999, στο Gilroy της California.

Η Chief Roadmaster είναι λοιπόν μια αυθεντική, Gilroy Indian, αρσενική και τσαμπουκαλεμένη όσο ένα Chevy Camaro και μια Gibson Les Paul. Κινείται από τον εντυπωσιακό, αερόψυκτο V2 των 100 κυβικών ιντσών (1638cc) που προσφέρει απλόχερα ροπή και θόρυβο. Αυτό όμως που κλέβει την παράσταση είναι η παρουσία της Roadmaster με υπέροχο, αλλά όχι κραυγαλέο χρώμιο και κορυφαία ποιότητα βαφής και φινιρίσματος από άκρη σ' άκρη. 

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή και εξαιρετικά σπάνια στην Ελλάδα, custom παρουσία που κερδίζει με το καλημέρα το παιχνίδι του exclusivity και του κεφαλογυρίσματος. 

Το Chief Roadmaster της Fanmoto είναι σε κατάσταση καλλιστείων, άριστο από άκρη σ' άκρη και ελάχιστα δουλεμένο. 
Προστατευτικά κάγκελα χρώμιο μπροστα και πίσω ,βαλίτσες,ζελατίνα,manuals.
ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 

 

 

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ!

 

 

 
INDIAN CHIEF ROADMASTER INDIAN CHIEF ROADMASTER INDIAN CHIEF ROADMASTER INDIAN CHIEF ROADMASTER