Υπολογισμός δόσης

Street ROD

Street ROD

Μοντέλο 2009

1.200 χλμ

Τιμή 15.000 ευρώ (Συζητήσιμη)

Εξαιρετικό άνοιγμα των αμερικανών στο μη Χαρλεάδικο κοινό, με μια εντυπωσιακή, ποιοτική και σύγχρονη μοτοσυκλέτα.

To Street Rod δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πιο sport V-Rod, το οποίο φυσικά δεν προορίζεται για να σπάσει ρεκόρ στις Σέρρες, όμως η θέση οδήγησής και τα περιφερειακά του βάζουν τον αναβάτη στο παιχνίδι της οδήγησης και όχι μόνο στο "Sit Back and Enjoy the Ride" όπως στα περισσότερα cruiser.

Για τον όγκο και τη μάζα του το Street Rod συμπεριφέρεται εξαιρετικά συγκροτημένα, ενώ χάρις στον υδρόψυκτο κινητήρα των 125 ίππων (στη σχεδίαση του οποίου έβαλε το χέρι της η Porsche), κάθε άνοιγμα του γκαζιού συνοδεύεται από πλατιά χαμόγελα.

Κατά τ' άλλα η εμφάνιση θυμίζει custom από φουτουριστικό κόμικ ενώ η ποιότητα κατασκευής, βαφής και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι υπεράνω κάθε κριτικής. Πρόκειται για ένα Harley που αμφισβητεί το αυστηρό δόγμα της αερόψυξης και των ισοπεδωτικών κραδασμών, απευθυνόμενο έτσι σε ένα ευρύτατο φάσμα αναβατών που επιθυμούν την πληθωρική παρουσία, χωρίς θυσίες στη συμπεριφορά και το γκάζι.

Το συγκεκριμένο Street Rod είναι σε κατάσταση καλλιστείων, εντελώς άθικτο και έτοιμο να τραβήξει τα βλέμματα στο πέρασμά του.

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 
Street ROD Street ROD Street ROD Street ROD