Υπολογισμός δόσης

GP 800

GP 800

Μοντέλο 2009

31500 χλμ

Η Gilera πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά το concept του Yamaha T Max, παρουσιάζοντας το δυνατότερο, ταχύτερο και πολυτελέστερο scooter στην ιστορία. Το GP800 είναι ένα εξαιρετικά ολοκληρωμένο μέσο μετακίνησης, άρτιο στη σχεδιάση και την υλοποίησή του από άκρη σε άκρη, καθώς επίσης και μια άσκηση διεύρυνσης των ορίων των αυτόματων δίτροχων. 

Κινούμενο από τον υδρόψυκτο L2 90 μοιρών, που αποδίδει 75 ίππους το GP όχι απλώς διασύρει οποιονδήποτε ανταγωνιστή του στις επιδόσεις, αλλά μπαίνει στα χωράφια sport μοτοσυκλετών. Τα 200km/h στο κοντέρ έρχονται αβίαστα, όπως αβίαστα γίνεται και η προσπέραση σε τέτοιες ταχύτητες. 

Το στιβαρό πλαίσιο και τα κορυφαία περιφερειακά, υποστηρίζουν και με το παραπάνω την ισχύ του κινητήρα, με την οδική συμπεριφορά να είναι τελείως ουδέτερη, ασφαλής, έως και διασκεδαστική. Ταυτόχρονα, η άνεση και οι χώροι για δύο είναι απλά κορυφαίοι, θυμίζοντας μεγάλη, sport touring μοτοσυκλέτα. 

Η εμφάνιση και οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες προδίνουν την ιταλική τους καταγωγή, δημιουργώντας ένα σύνολο καλαίσθητο, κομψό και πολύ επιθετικό. 

Πέρα όμως από την αναμφισβήτητη αξία του στο δρόμο, το GP800 ως κορυφαίο στο είδος του αποτελεί ένα ξεκάθαρο status symbol και προδίδει τη φιλοσοφία του απαιτητικού αναβάτη του. Στο παιχνίδι των εντυπώσεων, το ιταλικό Mega Scooter εκθέτει GSX-R και BMW GS, θυμίζοντας σε αίγλη μεγάλη Mercedes.

Το συγκεκριμένο GP800 είναι σε κατάσταση βιτρίνας, με ατελείωτη λίστα extra Που περιλαμβάνει τρόμπες και δαγκάνες φρένων, τιμόνι και εξάτμιση ΜΙVV. 

Δεκτός κάθε έλεγχος – Εγγύηση καλής λειτουργίας 

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ!

 
GP 800 GP 800 GP 800 GP 800