Υπολογισμός δόσης

VESPA PX 125

VESPA PX 125

SOLD

 

 

 

Ρετρό look και αίσθηση, με σύγχρονες πινελιές. Το ρετρό αρέσει, ειδικά όταν πρόκειται για σχεδιαστικούς σταθμούς όπως η original Vespa και γι’ αυτό η Piaggio συνεχίζει ακάθεκτη την παραγωγή της σειράς PX.

Εδώ ρετρό δε σημαίνει μονάχα look, αλλά και ουσία. Το PX είναι ένα μικροσκοπικό μοτοσυκλετάκι που κινείται από έναν δίχρονο, αερόψυκτο κινητήρα 125cc, με το κιβώτιο ταχυτήτων να ελέγχεται από το αριστερό γκριπ! Το μοτέρ είναι πλούσιο σε...μυρωδιές και ρομαντισμό, κατορθώνοντας τελικά να κινήσει σβέλτα το PX και ταυτόχρονα να συμμορφώνεται με τις σύγχρονες προδιαγραφές ρύπων.

Χάρις στις ελάχιστες διαστάσεις, η ευελιξία μέσα στην πόλη συγκρίνεται μονάχα με ποδήλατο και για την αναβάθμιση των τρόπων του PX στο δρόμο, η μαμά Piaggio έχει εφοδιάσει το βεσπάκι της με δισκόφρενο στον μπροστινό τροχό που βελτιώνει σημαντικά την πέδηση.

Η ουσία όμως του συγκεκριμένου οχήματος βρίσκεται στην εμφάνιση. Υπάρχουν πιο οικονομικές, γρήγορες και πρακτικές λύσεις για κίνηση εντός πόλης. Υπάρχουν πιο οικονομικές, με περισσότερους χώρους και πιο σύγχρονες οδηγικά. Λίγες όμως θα δημιουργήσουν τόσο έντονα χαμόγελα στο πρόσωπο του αναβάτη, αλλά και των περαστικών όσο το PX125. Το φινίρισμα και η ποιότητα βαφής είναι σε εξαιρετικά επίπεδα, ενώ μονάχα τα πολύ εξασκημένα μάτια θα εντοπίσουν τον δίσκο των 200mm για να αποφανθούνε ότι δεν πρόκειται για αυθεντικό ‘70s PX. Αν λοιπόν ζηλεύετε τους Mod’s του Λονδίνου, αλλά δε θέλετε να μπλέξετε με περίπλοκα και πανάκριβα restorations, οι Ιταλοί έχουν για εσάς τη λύση. The new retro is here.

Σε εξαιρετική κατάσταση, με λίγα χιλιόμετρα, από έναν ιδιοκτήτη.

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 
VESPA PX 125 VESPA PX 125 VESPA PX 125 VESPA PX 125