Υπολογισμός δόσης

Tweet

Tweet

Η Peugeot λανσάρει το Tweet στην κατηγορία των μικρομεσαίων scooter πόλης, προκαλώντας μας να κάνουμε follow. Πρόκειται για ένα ευέλικτο scooter, μικρών διαστάσεων, που συνδυάζει οικονομία, χρηστικότητα αλλά και στυλ, στο οποίο παραδοσιακά διακρίνονται οι Γάλλοι.

Σε σχέση με τον ανταγωνισμό, το Tweet ξεχωρίζει για τους τροχούς των 16 ιντσών που χαρίζουν εξαιρετική αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητα κατά την κίνηση. Σε συνδυασμό με τα ποιοτικά περιφερειακά (δισκόφρενα μπρος – πίσω, στιβαρό πιρούνι, αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης σε τρεις θέσεις), το scooter της Peugeot θα βοηθήσει τον αναβάτη του να ελιχθεί με ευκολία κι εμπιστοσύνη ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και να φτάσει πάντοτε πρώτος στο φανάρι.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, το Tweet κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις 50, 125 και 150 κυβικών. Τα τρία μοτέρ είναι μονοκύλινδρα, τετράχρονα και αερόψυκτα, με καρμπυρατέρ για την τροφοδοσία. Η συντήρηση τους είναι μια πανεύκολη και οικονομική υπόθεση, ενώ η κατανάλωση καυσίμου είναι εξαιρετικά χαμηλή, στα 3,5 lt/100km.  

Στον τομέα της άνεσης και των χώρων – κύρια ζητούμενα στην κατηγορία – το Tweet έχει να παρουσιάσει φαρδιά και φιλόξενη σέλα, επίπεδο δάπεδο, ντουλαπάκι με κλειδαριά και αλουμινένια σχάρα. Ο πίνακας οργάνων – με ψηφιακές και αναλογικές ενδείξεις – είναι πλήρης και η εργονομία εξαιρετική.   

Ο άσσος στο μανίκι του Tweet είναι η εξαιρετική τιμολόγηση. Στα 1639 ευρώ για το 50 EVO, στα 1789 για το 125 EVO και στα 1889 για το 150 EVO, αποτελεί μια από τις πλέον αξιόλογες και οικονομικές προτάσεις στην κατηγορία, με δύο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση της Peugeot.

Επικοινωνήστε με την Fanmoto – επίσημο συνεργάτη της ΤΕΟΜΟΤΟ/Peugeot – για περισσότερες λεπτομέρειες στο 210 9955451.

 

 

 
Tweet Tweet Tweet Tweet