Υπολογισμός δόσης

Satelis 500

Satelis 500

Ξεχωριστό mega scooter από την Peugeot με έμφαση στην άνεση και την πολυτέλεια. Το Satelis 500, εμφανώς επηρεασμένο αισθητικά και τεχνολογικά από το αυτοκινητιστικό τμήμα του ομίλου στέκεται με αξιώσεις απέναντι στον ευρωπαϊκό και ιαπωνικό ανταγωνισμό, χάρις στον ισχυρό και οικονομικό κινητήρα, την υψηλή τεχνολογία και το value for money.  

Το Satelis κινεί ένας υδρόψυκτος, ψεκαστός μονοκύλινδρος κινητήρας 500cc με ισχύ 39 ίππων. Το αξιόλογο μοτέρ χαρίζει πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις, ανταποκρινόμενο ακόμα και σε τουριστική χρήση με δύο άτομα. Εύκολα θα διατηρήσει για ώρα τριψήφια νούμερα στο ταξίδι, ενώ πολύ λογικές είναι και οι απαιτήσεις του σε καύσιμο.

Η άνεση είναι κύριο ζητούμενο στην κατηγορία των mega scooter και η Peugeot, ως γνήσιος εκπρόσωπος της γαλλικής σχολής, δίνει μεγάλη σημασία στην ξεκούραστη παραμονή των αναβατών πάνω στο Satelis. Η σέλα δύο επιπέδων θυμίζει πολυθρόνα και τα πόδια κουμπώνουν φυσικά στα φαρδιά μαρσπιέ με την αντιολισθητική επένδυση. Οι αναρτήσεις με το 40άρι πιρούνι μπροστά και τα διπλά αμορτισέρ πίσω (με ρυθμιζόμενη προφόρτιση), καταπίνουν όλες τις ανωμαλίες των ελληνικών δρόμων, παρέχοντας ταυτόχρονα σταθερότητα και έλεγχο του οχήματος.

Οι χώροι είναι αναμενόμενα μεγάλοι, με πορτ – μπαγκάζ για δύο full face κράνη και πρακτικά ντουλαπάκια στην κονσόλα του οδηγού για τοποθέτηση μικροαντικειμένων.

Ταυτόχρονα, μεγάλη έμφαση έχει δοθεί και στην ασφάλεια των αναβατών. Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δύο δίσκους 260mm μπροστά, με διπίστονη δαγκάνα κι έναν δίσκο 240mm πίσω, με εξαιρετική ισχύ και αίσθηση, ενώ προεραιτικά υπάρχει και ABS. Οι διπλοί προβολέίς με λαμπτήρες αλογόνου και οι πολυπρισματικοί καθρέφτες προσθέτουν κι αυτοί στην ασφάλεια του συνόλου, παρέχοντας ενισχυμένη ορατότητα στο δρόμο κι εμπιστοσύνη στον οδηγό.

Συνοψίζοντας, το Satelis 500 προσφέρει κορυφαία άνεση και χώρους, επιδόσεις και πολυτέλεια, με τιμή - πρόκληση στα 4690 ευρώ και 5290 για την έκδοση με ABS.  

 
Satelis 500 Satelis 500 Satelis 500 Satelis 500