Υπολογισμός δόσης

Maxsym 400i ABS

Maxsym 400i ABS


Μοντέλο 2014

8753 χλμ

Τιμή 4500 ευρώ

Εξαιρετικά ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία των μεγάλων  scooter, με ποιότητα, υψηλή τεχνολογία και ανταγωνιστική τιμολόγηση.

To Maxsym 400i κινείται από έναν υδρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα, με τέσσερις βαλβίδες και τροφοδοσία με ψεκασμό. Η απόδοση φτάνει τους 35 ίππους στις 7000 RPM και χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις στο Maxsym. Τα 100km/h επιτυγχάνονται σε περίπου 8 δευτερόλεπτα ενώ η πραγματική τελική αγγίζει τα 150 Km/h. Στο ταξίδι το 400άρι SYM θα διατηρήσει σταθερά ταχύτητες άνω των 120km/h, ακόμα και δικάβαλο, ενώ ακόμα και με το γκάζι στο τέρμα η κατανάλωση δύσκολα θα ξεπεράσει τα 5lt/100km.

Η άνεση για τους δύο επιβάτες είναι κορυφαία, με τη δυόροφη σέλα να είναι ξεκούραστη και φιλόξενη για αρκετή ώρα. Η θέση οδήγησης είναι απολύτως φυσική και η εργονομία απροβλημάτιστη, με τον πλούσιο πίνακα οργάνων να θυμίζει... ακριβό, γερμανικό αυτοκίνητο. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι πλούσιοι, καθώς δύο full face κράνη θα χωρέσουν άνετα κάτω από την σέλα, ενώ εξαιρετικά πρακτικές και χρήσιμες είναι οι διάφορες θέσεις για μικροαντικείμενα. Η ρυθμιζόμενη ζελατίνα δουλεύει εξαιρετικά, καλύπτοντας σωστά τους επιβάτες από τα στοιχεία της φύσης.  

Στο δρόμο, το Maxsym κρύβει τον όγκο του μέσα στην πόλη, κινούμενο σα scooter με τα μισά κυβικά και κιλά.  Οι αναρτήσεις ισορροπούνε αρμονικά ανάμεσα σε απορροφητικότητα και κράτημα και σε συνδυασμό με τους τροχούς των 15 και 14 ιντσών (μπρος – πίσω), χαρίζουν εξαιρετική σταθερότητα σε κάθε ταχύτητα. Τα ακτινικά φρένα είναι κορυφαία τόσο σε απόδοση, όσο και σε αίσθηση και συνεργάζονται άψογα με το ABS για να επιτύχουν εξαιρετικές επιδόσεις πέδησης.

Συνοψίζοντας, ουσιαστικά παράπονα δεν υπάρχουν, καθώς η SYM έχει δώσει ένα πραγματικά ολοκληρωμένο προϊόν, έτη φωτός μακριά από τα παλαιά κινέζικα και ταϊβανέζικα, δίτροχα πρότυπα. Η ποιότητα είναι πολύ υψηλή και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον ιαπωνικό και ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, ενώ τελική πινελιά αποτελεί η κομψή και σοβαρή εμφάνιση,  με το εντυπωσιακό φινίρισμα.

Το συγκεκριμένο Maxsym 400i ABS είναι σαν καινούριο, με ελάχιστα χιλιόμερα, σε απολύτως εργοστασιακή κατάσταση.

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

 
Maxsym 400i ABS Maxsym 400i ABS Maxsym 400i ABS Maxsym 400i ABS