Υπολογισμός δόσης

MP3 300LT

MP3 300LT

 

SOLD

 

 

 

Alt-Ctrl-Del σε ότι ξέραμε μέχρι σήμερα για σταθερότητα στη στροφή και στα φρένα. Το MP3 της Piaggio ήρθε από το πουθενά για να δείξει, ότι η εξέλιξη στα δίτροχα (ή τρίτροχα στην περίπτωσή μας) δε σταματάει ποτέ.

Σήμα κατατεθέν του MP3 δεν είναι άλλο από την πατενταρισμένη μπροστινή ανάρτηση της Piaggio. Οι δύο τροχοί αναρτούνται ανεξάρτητα μεταξύ τους και το MP3 διαγράφει στροφή υπό κλίση, όπως ένα κλασικό δίκυκλο. Όμως, η ευστάθεια και η εμπιστοσύνη που χαρίζουν οι δύο τροχοί ξεπερνάνε κάθε προσδοκία. Ακόμα και σε γλιστερό, ή βρεγμένο οδόστρωμα το MP3 κινείται με φοβερή σιγουριά και σταθερότητα. Ταυτόχρονα, το σύστημα πέδησης με τρεις συνολικά δίσκους 240mm και δαγκάνες δύο εμβόλων, ακινητοποιεί το scooter της Piaggio σε εντυπωσιακά μικρές αποστάσεις. 

Πέρα όμως από τη σταθερότητα και τη δύναμη πέδησης, αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το πόσο φυσικά δουλεύει η επαναστατική ανάρτηση του MP3. Το μηχανάκι πλασάρεται με ελάχιστη δύναμη στη στροφή και με ιδιαίτερα οικεία αίσθηση. Η ευελιξία βεβαίως θυσιάζεται μερικώς, χωρίς όμως το MP3 να δίνει αίσθηση δεξαμενόπλοιου μέσα στην κίνηση. Αντίθετα, με λίγη υπομονή και προσπάθεια, θα ελιχθεί άνετα στον αστικό στίβο. Σε ταχύτητες βάδην και σε στάση, το πρωτοποριακό μπροστινό σύστημα κλειδώνει, έτσι ώστε ο αναβάτης να μη χρειάζεται να κατεβάζει το πόδι του για να ισορροπήσει το μηχανάκι. 

Κατά τα άλλα, ο κινητήρας είναι ένας κλασικός, μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος με τέσσερις βαλβίδες και έμφαση στην οικονομία καυσίμου. Χάρις στη χαμηλή κατανάλωση και το ρεζερβουάρ των 10,8 λίτρων, το MP3 επιτυγχάνει αυτονομία μεγαλύτερη των 300 km. Η άνεση είναι υψηλή και για τους δύο, ενώ ο εντυπωσιακός πίνακας οργάνων θυμίζει αυτοκίνητο, διαθέτοντας δείκτη καυσίμου, ρολόι, δείκτη αυτονομίας και θερμόμετρο περιβάλλοντος. Οι αποθηκευτικοί χώροι κάτω από τη σέλα είναι πλούσιοι, ενώ υπάρχει και κεντρικό stand

Το MP3 είναι ένα ξεχωριστό concept, που φέρνει νέο κόσμο στους δύο τροχούς. Παρέχει πολύ υψηλή ασφάλεια και αίσθηση εμπιστοσύνης, λειτουργώντας ταυτόχρονα με απόλυτη φυσικότητα για έναν αναβάτη “συμβατικών” δικύκλων. Η επιτυχία του είναι απόλυτα δικαιολογημένη, όπως και η ζήτησή του σα μεταχειρισμένο υψηλή. 

Το συγκεκριμένο MP3 είναι σε άριστη κατάσταση, από έναν ιδιοκτήτη, με ενημερωμένο βιβλίο service. Διαθέτει φιμέ ζελατίνα και OEM μπαγκαζιέρα, με μαξιλαράκι συνεπιβάτη. 

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 
MP3 300LT MP3 300LT MP3 300LT MP3 300LT