Υπολογισμός δόσης

F 800GS

F 800GS

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ!!!

Εξαιρετική παρουσία των Βαυαρών στα μεσαία On Off, με χωμάτινες δυνατότητες. Το F 800GS προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο, με λογικές διαστάσεις, άνεση, δοκιμασμένα μηχανικά μέρη και την αίγλη του φτερού της BMW στο ρεζερβουάρ.

Χρησιμοποιώντας ένα αυτοκινητιστικό ανάλογο, το F 800GS θα ήταν στην γκάμα της Land Rover το Discovery, τοποθετούμενο ανάμεσα στα Freelander (F 650GS) και Range Rover (R 1200GS). Η αναλογία αφορά δυνατότητες, όγκο αλλά και κόστος απόκτησης και συντήρησης. Το 800 χρησιμοποιεί τον δοκιμασμένο, υδρόψυκτο εν σειρά δικύλινδρο του F 800S, που μόνο επαίνους έχει συλλέξει σε όλη την εμπορική του διαδρομή. Στενός, οικονομικός και με ισχύ 85 ίππων, ταιριάζει γάντι στον χαρακτήρα του GS.

Οι διαστάσεις και η χωροταξία είναι πολύ λογικές, όπως θα περίμενε κανείς από ένα μεσαίο, χωμάτινο BMW. Ο όγκος είναι μεγαλύτερος από ένα μονοκύλινδρο, η σέλα και η θέση οδήγησης εξαιρετικά άνετες και η κάλυψη από τα στοιχεία της φύσης ικανοποιητική. Το δέος που προκαλεί ο μεγάλος, Boxer αδερφός ονόματι 1200GS, ιδίως σε επιτόπιες μανούβρες ή μέσα στην κίνηση, απουσιάζει εντελώς. Το 800 είναι ελαφρύ, ευέλικτο και πιο φυσιολογικό για όσους δεν ονομάζονται Hans, ή Wolfgang κι έχουν ανάστημα λιγότερο των δύο μέτρων.

Τα περιφερειακά είναι ιδιαίτερα ποιοτικά, με USD πιρούνι 45mm, αμορτισέρ με ρυθμίσεις προφόρτισης και απόσβεσης επαναφοράς και φρένα της Brembo που συνεργάζονται άριστα με το standard ABS, κάνοντας την πέδηση μια αγχολυτική και άνετη διαδικασία. Η εργονομία είναι κορυφαία, το τιμόνι κόβει πολύ βοηθώντας μέσα στην πόλη, ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι στα συνήθη υψηλά επίπεδα των Γερμανών και το 800 πείθει ότι θα αντέξει τη μάχη με το χρόνο.

To F 800GS θα ταξιδέψει παντού, άνετα και αξιόπιστα. Όταν η άσφαλτος τελειώσει, η μεγάλη παράδοση και ιστορία των Βαυαρών πραγματικά ξεχωρίζει. Χάρις στους ακτινωτούς τροχούς των 21 και 17 ιντσών, (μπροστά – πίσω), τις μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων, το σχετικά χαμηλό βάρος και το ροπάτο μοτέρ, ο αναβάτης – ταξιδευτής όχι απλώς θα περάσει άφοβα από χωμάτινες διαδρομές, αλλά θα διασκεδάσει με την ψυχή του, πλαγιολισθαίνοντας και καβαλώντας τα πάντα.

Πρόκειται για μια ικανή και ουσιώδη μοτοσυκλέτα πολλαπλών χρήσεων, που θα κάνει τα πάντα και θα περάσει από παντού, με ελάχιστες απαιτήσεις. Για όσους τρομάζουν με τα μεγάλα Boxer, δε θέλουν να ξοδευτούνε μια περιουσία, ή δεν τους ταιριάζει το προφίλ του 1200, το F 800GS αποτελεί ιδανική επιλογή, εξαιρετικά ταιριαστή με τις απαιτήσεις του μέσου Έλληνα αναβάτη.

Το συγκεκριμένο GS είναι σε άριστη κατάσταση, για τα χιλιόμετρά του και προέρχεται από έναν, πολύ ήπιο και προσεκτικό ιδιοκτήτη. Διαθέτει βιβλίο service, ζελατίνα, τουριστική σέλα (υπάρχει και η εργοστασιακή), βάσεις για πλαϊνές βαλίτσες και βαλίτσες BMW OEM, χούφτες και κεντρικό stand και είναι πανέτοιμο για πολλά, άνετα χιλιόμετρα.

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

 
F 800GS F 800GS F 800GS F 800GS