Υπολογισμός δόσης

Sportster 1200 Forty Eight

Sportster 1200 Forty Eight

 

SOLD

 

 

 

Μια από τις κομψότερες και διακριτικότερες μοτοσυκλέτες της Harley Davidson, το Sportster 1200 48 στοχεύει σε νεαρούς αναβάτες που αναζητούνε ένα ξεχωριστό commuter, ή μια εξαιρετική βάση για customizing.

Το 1948 παρουσιάστηκε το “Peanut” ρεζερβουάρ, το οποίο διαθέτει και το συγκεκριμένο Harley. Έτσι λοιπόν, εγένετο Sportster 1200 “Forty Eight”. Το γνώριμο Sportster αποτελεί την βάση, όμως το κοντύτερο πιρούνι και η θέση οδήγησης με τις χαμηλότερες χειρολαβές κάνει το 48 πιο χρηστικό και ευχάριστο στην οδήγηση. Η μάζα των 251 κιλών δεν είναι αμελητέα, όμως το 48 συμπεριφέρεται σαν ένα κομμάτι στις στροφές και ποτέ δεν τρομάζει τον αναβάτη του.

Το μοτέρ των 1200cc παράγει όλους τους απαραίτητους για Harley μηχανικούς θορύβους και το κιβώτιο έχει τη συνήθη…John Deere αίσθηση. Το εντυπωσιακό με τον συγκεκριμένο V2 είναι η πραγματικά μεταξένια απόκριση του ψεκασμού, που κάνει το άνοιγμα του γκαζιού μια πάντοτε ευχάριστη εμπειρία, συνοδευόμενη από τους κανονιοβολισμούς των δύο τελικών. Η ισχύς κορυφώνεται λίγο πάνω από τους 50 ίππους, οι οποίοι φτάνουν και περισσεύουν για το χαρακτήρα της κατασκευής.

Η ουσία όμως του Sportster 48 είναι ότι η αισθητική είναι πιο διακριτικού, ίσως ευρωπαϊκού και café racer προσανατολισμού, σε σχέση με ένα Ultra Glide ή ένα Fat Boy. Τα χρώμια είναι ελάχιστα, οι διαστάσεις είναι φυσιολογικές, ενώ ακραίες γωνίες τιμονιού και πανύψηλες χειρολαβές απουσιάζουν. Σχεδόν ολόκληρο το μηχανάκι είναι βαμμένο μαύρο ματ και το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά καλαίσθητο, ευρέως αποδεκτό ακόμα και για πολέμιους του Milwaukee. Το 48 λοιπόν είναι η αμερικανική εναλλακτική σε ρετρό commuter όπως το Guzzi V7, το Ducati GT και το Kawasaki W και σε αυτό το ρόλο πετυχαίνει διάνα. Ταυτόχρονα, αποτελεί μια εξαιρετική βάση έτσι ώστε ο ανήσυχος ιδιοκτήτης να βάλει τη δική του πινελιά, τελειοποιώντας τη δουλειά των σχεδιαστών της H.D.

Το συγκεκριμένο 48 είναι σε κατάσταση καλλιστείων, με βιβλίο service. Ο extra εξοπλισμός περιλαμβάνει εξατμίσεις Vance and Hines, με πρόγραμμα και φίλτρο αέρα, μικρότερο φανάρι, προστατευτικές μπάρες, ενώ υπάρχουν και όλα τα εργοστασιακά πράγματα.

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

 
Sportster 1200 Forty Eight Sportster 1200 Forty Eight Sportster 1200 Forty Eight Sportster 1200 Forty Eight