Υπολογισμός δόσης

DYNA Super Glide

DYNA Super Glide

SOLD

 

 

Για πολλούς το όνομα Dyna Super Glide είναι η αρχή και το τέλος των δύο τροχών και δεν περιμένουν πολλά λόγια. Για όλους τους υπόλοιπους, το Dyna είναι ένα κλασικό Harley, με custom αισθητική, μεγάλο, παλαιολιθικό μοτέρ και ένα από τα ισχυρότερα αμερικανικά style statements, δίπλα στο μπουκάλι της Coca Cola, την Gibson Les Paul και την original Cadillac Eldorado.

Το Dyna είναι χτισμένο γύρω από τον V-Twin των 1580cc, απόδοσης 67 ίππων. Ο θηριώδης αερόψυκτος δονείται έντονα και βαράει κανονιές στο πέρασμά του, χαρίζοντας ικανοποιητικές επιδόσεις. Το βουνό ροπής από τις πολύ χαμηλές στροφές εξασφαλίζει δυνατές ρεπρίζ και άνετες προσπεράσεις, ελαχιστοποιώντας τη χρήση του πεντατάχυτου κιβωτίου, με τη βαριά, αντρική αίσθηση.

Η όψη του και οι προδιαγραφές του προϊδεάζουν ότι το Super Glide συγκρίνεται μόνο με δεξαμενόπλοιο στις αλλαγές κατεύθυνσης. Μόλις όμως ο αναβάτης εξοικειωθεί με τη μάζα των 300 κιλών, τη θέση οδήγησης με τα τεντωμένα πόδια και τον τροχό των 21 ιντσών μπροστά, το μηχανάκι συμπεριφέρεται αξιοπρεπώς και προβλέψιμα.

Όπως και τα περισσότερα H-D το Dyna δεν είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ούτε της πρακτικότητας. Από την άλλη πλευρά, για τον αναβάτη που μιλάει στην καρδιά του, δεν έχει αντίπαλο. Σε μια μοτοσυκλετιστική θάλασσα διαμορφωμένη από άμορφο και αδιάφορο μέταλλο, το Super Glide είναι μια ονειρική βραχονησίδα, βγαλμένη από κινηματογραφικές εικόνες και έντονες, αντρικές φαντασιώσεις.

Μακριά από την κίνηση της πόλης και το θόρυβο της πίστας, υπάρχουν στιγμές που κάθε μοτοσυκλετιστής ονειρεύεται να ζήσει, μιμούμενος τους Henry Fonda και τον Dennis Hopper στη θρυλική ταινία. To Dyna λοιπόν αποτελεί μια χρονομηχανή φτιαγμένη από βαρύ και ασήκωτο μέταλλο που σε μεταφέρει μέσα στο σκηνικό του Easy Rider, με τις εξατμίσεις να βροντοφωνάζουν “Get your motor runnin' Head out on the highway”. Οι παραπάνω στιγμές και συγκινήσεις δεν επιτυγχάνονται ούτε με Upside Down της Ohlins, ούτε με 200 ίππους, αλλά μονάχα όπως διδάσκει η Harley για περισσότερα από 100 χρόνια.

Το συγκεκριμένο Dyna είναι σε άριστη κατάσταση, από γενικό service κινητήρα, βαμμένο σε μαύρο, ματ χρώμα. Διαθέτει ανοιχτές εξατμίσεις, σέλα lepera και σταμπιλιζατέρ τιμονιού.

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

 
DYNA Super Glide DYNA Super Glide DYNA Super Glide DYNA Super Glide