Υπολογισμός δόσης

DRZ 400SM

DRZ 400SM

SOLD

 

 

 

Για τρεις δεκαετίες, οι Ιάπωνες κατασκευαστές πλημύρισαν την αγορά με υπέροχες, πολυχρηστικές, μονοκύλινδρες, δίνοντας στους ιδιοκτήτες τους την ευκαιρία να συνδυάσουν καθημερινή κυκλοφορία και ευχαρίστηση. Αρχικά με τροχούς 21 ιντσών και μετά με 17άρηδες μπροστά και πίσω, τα διάφορα XR, XT, TT, DR και KLX έμαθαν σε εκατοντάδες χιλιάδες αναβάτες να οδηγούν και αργότερα να σουζάρουν και να πλαγιολισθαίνουν σε άσφαλτο και χώμα. Ταυτόχρονα, το χαμηλό κόστος και η παροιμιώδης αξιοπιστία τους τα έκανε εξαιρετικά αγαπητά, ειδικά σε χώρες σαν την Ελλάδα.

Το DRZ 400 είναι η πλέον πρόσφατη εκδοχή αυτής της ράτσας, που αντιστέκεται σθεναρά απέναντι στον αδυσώπητο, ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Το μονοκύλινδρο Suzuki κινείται από έναν υδρόψυκτο κινητήρα, με δύο εκκεντροφόρους, απόδοσης 40 ίππων στο στρόφαλο. Το μοτέρ χαρακτηρίζεται από γραμμικότητα, πολιτισμένη λειτουργία και οικονομία καυσίμου, ενώ η ισχύς θα ικανοποιήσει, χωρίς ποτέ να προβληματίσει τον άπειρο.

Το ατσάλινο, περιμετρικό πλαίσιο συνδυάζεται με ποιοτικά περιφερειακά (USD μπροστινό) δημιουργώντας ένα σύνολο ελαφρύ και ευέλικτο, προσαρμοστικό και με κορυφαία εργονομία. Μέσα στην κίνηση το DRZ θα περάσει ταχύτατα από παντού, φτάνοντας πρώτο στο φανάρι, όντας πάντοτε ζωηρό και διασκεδαστικό. Το μοτέρ επαρκεί για εξορμήσεις εκτός πόλης, ενώ η απλότητα και η αντοχή των μηχανικών μερών εγγυούνται αφενός αξιοπιστία, αλλά και δυνατότητα επισκευών ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Τέλος, ιδιαίτερης μνείας αξίζει η καθαρόαιμη εμφάνιση με την οποία η Suzuki προίκισε το μονοκύλινδρό της. Κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη, ενώ η βαφή και τα πλαστικά παραπέμπουν περισσότερο σε καθαρόαιμο, ευρωπαϊκό μονοκύλινδρο, παρά σε ιαπωνικό μηχανάκι του κιλού. Μόνο τυχαία δεν ήταν λοιπόν η επιτυχία του DRZ στη χώρα μας.

Το συγκεκριμένο DRZ είναι άριστο μηχανικά, με κινητήρα σαν καινούριο και πολύ καλό οπτικά. Διαθέτει ανοιχτή εξάτμιση (υπάρχει και η εργοστασιακή), χούφτες και είναι πανέτοιμο να υπηρετήσει τον καινούριο του ιδιοκτήτη.

ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  

 

 
DRZ 400SM DRZ 400SM DRZ 400SM DRZ 400SM