Υπολογισμός δόσης

HARLEY DAVIDSON 883 N ABS

HARLEY DAVIDSON 883 N ABS

 O ευκολότερος και οικονομικότερος τρόπος για να νιώσει κανείς σαν τον Peter Fonda στο Easy Rider. Το 883 Iron Sportster είναι ένα αυθεντικό Harley, με αερόψυκτο V2, αμιγώς αμερικανική αισθητική, αλλά ταυτόχρονα μαζεμένες διαστάσεις και φιλική εργονομία. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα εισαγωγικό μοντέλο στο μαγικό κόσμο της Harley Davidson.

O αερόψυκτος V-Twin των 883cc αποδίδει αρκετούς για την κατηγορία ίππους, με γεμάτες μεσαίες και ήχο – σήμα κατατεθέν. Ταυτόχρονα, ελάχιστοι – και ευχάριστοι – κραδασμοί μεταφέρονται στους επιβάτες χάρις στην έδραση του μοτέρ στο πλαίσιο, με ελαστικούς συνδέσμους. 

Σχετικά με ένα πιο σκληροπυρινικό Fat Boy, ή Electra Glide, το 883 έχει φιλική θέση οδήγησης, για όλα τα αναστήματα και χειριστήρια που δεν απαιτούνε σιδερένια μπράτσα. Όλα πέφτουν φυσιολογικά στα χέρια κι ο αναβάτης μπορεί να απολαύσει την βόλτα, ξέροντας πως όταν χρειαστεί και θα φρενάρει και θα στρίψει. 

Φυσικά, το δυνατό σημείο του XL Sportster είναι το φινίρισμα και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα κεφάλια της Harley στο Milwaukee δεν τσιγκουνεύτηκαν καθόλου ούτε στη βαφή, ούτε στο χρώμιο και το αποτέλεσμα πραγματικά τους δικαιώνει. Το 883 λάμπει από άκρη σε άκρη, όντας πιστό στα USA αισθητικά πρότυπα, χωρίς όμως να γίνεται κραυγαλέο. Ιδανική μοτοσυκλέτα λοιπόν, για όσους θέλουν να νιώσουν λίγο Hell’s Angels, χωρίς να θυσιάσουν την άνεσή τους, αλλά και χωρίς να ξηλωθούνε περιουσίες. 

Το συγκεκριμένο IRON είναι σε κατάσταση καλλιστείων,με Abs,σπάνιο χρώμα με λιγότερα από 1300, πραγματικά χιλιόμετρα, από έναν, πολύ σχολαστικό ιδιοκτήτη και διαθέτει extra 1500 ευρώ ,σέλα συνεπιβάτη,ι μασπιέ, original leather swing side bag ,συναγερμό και βιβλίο service. Άριστο από άκρη σ’ άκρη!

Aμεσα διαθέσιμο.

 
HARLEY DAVIDSON 883 N ABS HARLEY DAVIDSON 883 N ABS HARLEY DAVIDSON 883 N ABS HARLEY DAVIDSON 883 N ABS